Ads 468x60px

Đumbir i med - čudotvorni prirodni lijek




Mnogi ljudi svjedoče kako im kombinacija đumbirovog korjena pomješanog sa prirodnim medom uveliko pomogla u borbi protiv teških bolesti. 
Svi koji su koristili ovaj prirodni lijek tvrde da su se već nakon nekoliko dana osjećali puno bolje. Svjedočenja idu do te mjere da je ovaj prirodni lijek vrlo uspješan u procesu uništavanja stanica raka. Prije nekoliko dana na mnogim web portalima osvanuo je tekst u kojem jedan čitateljica iz BiH tvrdi kako je ovaj prirodni lijek  doslovno uništio karcinom endokrinih žlijezda od kojeg je ona bolovala.

Ovo je sasvim jednostavan prirodni lijek 
  • Recept je na bazi đumbira i meda, potrebna dva veća korjena đumbira koja se očiste i izribaju na najsitnije uz pomoć električne sjeckalice. Zatim se tako usitnjen đumbir miješa s pola kilograma meda, ali imajte na umu da med mora biti prirodni i domaći.

Tako napravljenu smjesu sipajte u teglice i konzumirajte po kašiku, tri do četiri puta na dan. Važno je koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku. Metalna je strogo zabranjena. Prve efekte osjetićete poslije dva-tri dana.

Moj popis blogova

 
Blogger Templates